fbpx

BOM RESOURCES
PORTFOLIO

Target utama kami adalah memastikan kepuasan pelanggan dapat dicapai! Kami akan memastikan perkhidmatan yang ditawarkan berkualiti serta efisyen, yang dapat memenuhi keperluan, kehendak, dan kepuasan pelanggan kami. Kami akan berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada anda.

DESIGN-DESIGN WEBSITE YANG KAMI HASILKAN

PROJEK SHOWME WEBSITE

SHOWME ADVANCE MIX, adalah merupakan product untuk kecantikan yang mana memberi kepercayaan kepada kami untuk membina sebuah laman web supaya pelanggan boleh berhubung secara terus dengan agent produk.                               

PROJEK SERVISLOKA WEBSITE

SERVISLOKA.COM, adalah sebuah platform dalam bentuk laman web khusus untuk pengguna mencari perkhidmatan  pertukangan, pembaiki paip, servis aircond dan pelanggan boleh membuat pendaftaran secara terus di laman web untuk menjadi ahli.

PROJEK KRUP2KRAP PANDA CHEEZY WEBSITE

merupakan laman web yang memasarkan produk berasaskan keropok yang digabungkan perisa cheese. Laman web ini disediakan dengan maklumat dan button untuk pelanggan  mendaftar secara terus melalui aplikasi whatsapp di laman web ini.

PROJEK NAK RAWAT RESDUNG WEBSITE

NAKRAWATRESDUNG.COM, merupakan laman web yang menawarkan perkhidmatan merawat resdung dan laman web ini didatangkan dengan pakej perkhidmatan dan proses pembayaran boleh dibuat secara terus di dalam laman web ini.

APA JANJI KAMI?

Kami ingin membawa perniagaan anda ke tahap seterusnya.
Hubungi kami untuk memulakan.

© BOMRESOURCES @ 2021

×
×

Cart

× Whatsapp