fbpx

SERVIS KAMI

Kami menawarkan pelbagai servis dalam membantu perniagaan anda ke peringkat yang lebih tinggi

kami mengambil servis seperti membangunkan laman sesawang/website, aplikasi dalam telefon, pengurusan perakaunan dan lain-lain. Syarikat kami berpusat di Kota Bharu Kelantan dan bergiat aktif dalam memberi perkhidmatan dan bimbingan dalam pemasaran atas talian atau online marketing.

COACHING

Kami menawarkan perkhidmatan coaching yang didatangkan 2 pilihan iaitu Personal Coaching dan Company Coaching yang dapat membantu dalam bisnes anda dengan lebih efisyen dan professional. Coaching ialah khidmat bimbingan daripada trainer kami yang diiktiraf daripada MDEC.

TRAINING

Kami Menawarkan Training yang mana dapat membantu perniagaan anda ke arah lebih efisyen dan profesional​.

CONSULTANT

Kami menawarkan perkhidmatan consultation bagi yang inginkan sebarang rujukan dan nasihat daripada consultant kami yang diiktiraf MDEC dalam membantu perniagaan anda dengan lebih berkesan. Kami menyediakan perkhidmatan khidmat rundingan, khidmat bimbingan dan khidmat latihan kepada pelanggan yang menjalankan perniagaan secara atas talian sepenuhnya terutama di media social dan marketplace seperti Facebook, Instagram, Shopee, Lazada, Website dan sebagainya.

DIGITAL MARKETING

Kami menawarkan perkhidmatan digital marketing yang dapat membantu dalam meluaskan dan memasarkan perniagaan anda dengan lebih efektif. Pihak pemasaran kami mempunyai pengetahuan yang luas dalam bidang digital marketing dan kami sangat mengalu-alukan kepada pelanggan yang berminat untuk mengetahui ilmu pemasaran online meliputi penggunaan media sosial dan marketplace secara menyeluruh seperti Facebook, Instagram, Shopee, Lazada, Website dan sebagainya.

WEB DEVELOPMENT

Kami menawarkan perkhidmatan membina website yang didatangkan pakej dan harga yang berbeza yang mana dapat membantu dalam perniagaan anda dengan lebih efisyen dan professional. Untuk info lebih lanjut mengenai pakej kami tawarkan, hubungi kami dengan segera. Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan servis bina website dengan kami segera.

MEDIA KREATIF

Kami menawarkan perkhidmatan mereka-rekaan kreatif berkaitan dengan pengiklanan perniagaan secara atas talian seperti banner, poster, bunting yang mana ia direka oleh pakar pereka yang mempunyai pengalaman bertahun. Jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan perkhidmatan ini dengan kami segera.

HUBUNGI KAMI SEKARANG

Anda mahu servis yang kami tawarkan bersesuaian dengan bisnes anda? Hubungi kami segera untuk ketahui lebih lanjut berkenaan servis kami.

PT 1676, TKT 2, BANGUNAN YAKIN,
JLN RAJA PEREMPUAN ZAINAB 2,
KUBANG KERIAN, 16150, KOTA BHARU,
KELANTAN

NO. TELEFON : +6097540077

© 2018-2022 BOM Resources Copyright Reserved

×
×

Cart

× Whatsapp