fbpx

AFIQ MANAN

PENGASAS BOM RESOURCES & TRAINER & DIGITAL MARKETER

Certificate e-Usahawan Trainer

Pengasas BOM Resources ini memulakan perniagaan sejak 2013, semasa beliau di peringkat pengajian Universiti lagi. Minat beliau untuk mencuba benda baru seperti mempelajari teknologi semasa dan lain-lain mencetuskan minat beliau untuk memulakan perniagaan sendiri. Afiq Manan atau lebih dikenali sebagai Bro AM, beliau memperolehi pengalaman bekerja lebih daripada 2 tahun dalam satu syarikat Digital Marketing di Selangor dan juga mempunyai pengalaman sebagai e-Usahawan Trainer selama 2 tahun dan masih bergiat aktif sehingga kini.

COACHING AND TRAINING

DIGITAL MARKETING

Palo Khepok Cap Keto merupakan kedai menjual keropok dan kami telah berjaya membuat jenama ini dikenali dalam kalangan penduduk Kota Bharu melalui servis pasaran digital di sosial media.

elHabib Kitchen Ventures merupakan restoran yang menyediakan makanan yang berkonsepkan dari timur tengah dan telah menggunakan servis kami untuk memasarkan jenama mereka di seluruh kawasan Kota Bharu, Kelantan

Kookijet Empire merupakan kedai yang menjual biskut untuk dinikmati seisi keluarga dan kami telah berjaya memasar dan mengiklankan Kookijet Empire di negeri Kelantan melalui servis pasaran digital.

FACEBOOK BLIESE (ADS) merupakan kedai yang menjual barang-barang wangian dan kami telah berjaya memasar dan mengiklankan pengedar BLIESE di negeri Kelantan melalui servis pasaran digital.

INGINKAN SERVIS KAMI

TRUSTED BY

PT 1676, TKT 2, BANGUNAN YAKIN,
JLN RAJA PEREMPUAN ZAINAB 2,
KUBANG KERIAN, 16150, KOTA BHARU,
KELANTAN

NO. TELEFON +6097540077

© 2018-2022 BOM Resources Copyright Reserved

×
×

Cart

× Whatsapp