fbpx

PERMULAAN BUSINESS ONLINE ANDA BERMULA DI SINI

0
Orang Telah Sertai Program Anjuran BOM Resources

SIAPA KAMI?

Business Online Marketing Resources
Atau lebih dikenali dengan nama BOM Resources  di tubuhkan pada tahun 2018 bagi membantu para usahawan kecil dan sederhana yang mahu dan mencari ilmu pengetahuan  mengenai pemasaran secara atas talian ataupun online markerting.
 
Ditubuhkan di Kota Bharu Kelantan kerana kami mempunyai rasa bertanggungjawab bagi menyebarkan ilmu pemasaran atas talian atau online marketing kepada seluruh warga Kelantan khususnya.
 
Penubuhan ini juga disebabkan sikap peduli kami yang mendapati masih ramai  “Ketinggalan Zaman” di dalam teknik dan sistem pemasaran secara online.

Apa Yang Kami Tawarkan?

Kami menyediakan 8 jenis servis terutamanya di dalam bidang Digital Marketing. Berikut merupakan servis yang kami tawarkan:
1. Personal Coaching 
2. Couple Coaching
3. Company Coaching
4.  Group Coaching (Maximum 5 Orang)
5. Open Class (Maximum 30 orang)
6. Upah / Servis FB Ads
7. Upah / Servis Perakaunan Syarikat
8. Upah / Servis Bina Website

Antara Topik yang kami tawarkan adalah seperti berikut:
1. Facebook For Business
2. Instagram For Business
3. Shopee for Seller
4. Website Class
5. Casual Selling
6. Pengurusan Akaun Perniagaan

Apa Kata Mereka Yang Dah Sertai Program Kami?

Kebanyakkan mereka yang datang ke program kami adalah dari mereka yang sememangnya zero tentang ilmu marketing dan adalah pula yang berada di tahap serdahana namun ingin menambah lagi ilmu mereka di dalam dunia perniagaan online. Sila lihat video sebelah>>>

untuk maklumat lanjut boleh terus hubungi kami di Sini

"Pentingkan yang lebih penting kerana yang lebih penting itu lebih penting dari yang penting"

Bro AM

Founder BOM Resources & Certified Trainer eUsahawan

Cari Kami Di Sini Juga

© 2018 by BOM Resources Copyright Reserved.

LATAR BELAKANG BOM RESOURCES

 
 
Business Online Marketing Resources
Atau lebih dikenali dengan nama BOM Resources  di tubuhkan pada tahun 2018 bagi membantu para usahawan kecil dan sederhana yang mahu dan mencari ilmu pengetahuan  mengenai pemasaran secara atas talian ataupun online markerting.
 
Ditubuhkan di Kota Bharu Kelantan kerana kami mempunyai rasa bertanggungjawab bagi menyebarkan ilmu pemasaran atas talian atau online marketing kepada seluruh warga Kelantan khususnya.
 
Penubuhan ini juga disebabkan sikap peduli kami yang mendapati masih ramai yang  “Ketinggalan Zaman” di dalam teknik dan sistem pemasaran secara online.
 
Pemilik dan Trainer secara langsung kepada BOM Resources ini adalah Bro AM dan Sis Hanis, masing-masing mempunyai pengiktirafan dari MDEC (Malaysia Digital Economy Corporation) sebagai eUsahawan Trainer. Selain itu kami juga ada menjemput trainer-trainer luar untuk memenuhi keperluan usahawan.
 
Kelebihan utama kelas atau bengkel kami adalah dari segi praktikal “Buat Sampai Jadi Tak Jadi Tak Boleh Balik” 
 

Alhamdulillah dengan pekara baik kami buat ini telah dapat banyak maklum balas yang positif dari usahawan di Seluruh Pantai Timur terutamanya.

Kami juga pernah bekerjasama dengan Kolej Vokasional Pasir Mas Kelantan, KADA Kota Bharu, Uitm Machang, ECER dan pelbagai lagi pihak lain yang ingin bekerjasama dengan kami, amat kami alu-alukan.
 
 Banyak servis dan pakej yang kami sediakan terutama di dalam dunia perniagaan digital.
Untuk tahu apa yang kami tawarkan tekan sini.
×
×

Cart

× Whatsapp